Mediegrafikerelev

Mit navn er Maiken

Jeg er 24 år gammel, kæreste til Martin, bor i Herning, i gang som mediegrafiker på Herningsholm Erhvervsskole, utrolig glad for grafisk arbejde og fotografering.

Jeg har altid holdt af at fotografere, og dét at være kreativ. Derfor har jeg valgt at uddanne mig som mediegrafiker, da det giver mig mulighed for at udtrykke mig grafisk og samtid lærer nye teknikker og metoder ved billedredigering og grafisk setup. Siden 2011 har fotografering haft en særlig plads i mit hjerte, og det var i december 2015 jeg startede på min drømmeuddannelse!

Jeg nyder hvert sekund bag kameraet eller computerskærmen, og jeg glæder mig hver gang til alle de nye mennesker jeg møder i forbindelse med mit arbejde - om det er fritidsfotograf eller som grafiker. Jeg sætter en stor ære i at lave et produkt eller de billeder som kunden har enten drømt om eller har haft i tankerne.

Min stil er meget personlig og minimalistisk. Jeg elsker at fange/kreere en god stemning, men jeg elsker også at gøre noget helt anderledes og uventet.


Da jeg desværre er i skolepraktikken på Herningsholm Erhvervsskole, leder jeg i øjeblikket efter den læreplads, som kunne være interesseret i at have lige præcis mig som elev.

På grund af min store interesse indenfor fotografering, har jeg haft Adobe Photoshop samt Adobe Lightroom inddraget i min billedbehandling hver gang.

Ligesom så mange andre unge, vidste jeg dengang ikke hvad jeg ville uddanne mig til. Jeg startede først som pædagog på Social- og Sundhedsskolen i Herning, men det viste sig hurtigt, at det ikke faldt i min smag. Efter et halvt år med tvivl og forvirring blev jeg henvist til Herning Produktionskole, som havde en grafisk linje, hvilket udviklede sig hurtigt. Jeg nåede at være der i mindre end et halvt år før jeg for alvor fik startet på, hvad der er i dag, er min drømmeuddannelse og hvad jeg nyder at lave!

Under min på Herning Produktionskole, lærte jeg rigtig meget i de forskellige programmer. Udover dette, fik jeg lært hvordan man plotter materiale ud til skilte og vinduer, og hvordan man påføre det.

Min kunnen rækker sig over en bred vifte af ting. Lige fra fotografering til opsætning af større dokumenter som manualer, guides mm.