Mine kunder

Det siger de om mig

Som fotograf er det vigtigt for mig at mine kunder har en rar oplevelse og kan være trygge mens jeg fokusere på at forevige deres bedste øjeblikke. Det er vigtigt for mig at folk
kan se at de kan stole på mit arbejde og kvaliteten de får ved at vælge mig. 

Jeanette
"Elsker de billeder jeg har fra Maiken! Hun er en super fantastisk fotograf, og fanger de helt rigtige momenter."

Kristina
"Maiken har taget nogle utrolig flotte billeder af vores dressur heste, 5 stjerner fra Tägtström Equestrain."

Michelle
“Sød og professionel pige med kæmpe passion. Varme anbefalinger her fra!”

Regitze 
“Vil du have taget nogle fantastiske billeder, er Maiken absolut personen du skal have fat! Hun er sindsyg god til sit arbejde og ikke mindst ubeskrivelig dygtig til at fange de rigtige momenter! Hun kan varmt anbefales!!”

Sissel
"Maiken er en super flink person, som gør at man føler sig tryg og tilpas. Maiken er også rigtig god til at fange de rigtige momenter, og er en meget kreativ person, som går op i deltaljerne, og at det hele passer sammen. Jeg kan varmt anbefale Maiken!"

Linette
“Maiken har taget billeder for mig flere gange, hun er en fantastisk fotograf, jeg har endnu ikke mødt nogle som går så meget op i sit arbejde og brænder for det hun laver! Der bliver altid et godt og tilfredsstillende resultat.”

Jeanne
“Maiken har taget nogle super flotte og naturlige billeder af min hest Cody. Kan varmt anbefale Maiken, hun har tålmodigheden til at finde det helt rette øjeblik, og bruger tiden på at lære hesten at kende.”

Trine
“Vi havde en super oplevelse under fotoshoot med Maiken, hvor min dejlige hest og piger blev foreviget. Vi har set en lille forsmag på billederne og glæder os helt vildt til det endelige resultat. Kan klart anbefales"

Amanda
“Maiken var bare fantastisk til mit længe ventede fotoshoot med hesten i dag! Og jeg er så glad for udkommet! Sådan en tålmodighed og hyggelig dag er værd at vente på! TAK!"

Julie
“Maiken havde tålmodigheden til at håndtere min store, lidt flyvske varmblod. Dette har resulteret i nogle helt fantastiske billeder! Mit hjerte smelter lidt hver gang, jeg ser dem - for min hest er simpelthen så smuk! Maiken fangede de bedste udtryk og den bedste stemning.
Fem stjerner herfra - bestemt ikke sidste gang jeg bruger Maiken.”

Susanne
"Maiken er så dygtig! Hun tager nogle fantastiske, smukke og gode billeder, og så er hun yderst professionel. Jeg har selv anvendt Maiken som fotograf til graviditetsbilleder, samt efterfølgende babybilleder, og jeg er slet ikke færdig med at bruge hende endnu. Hun skal helt sikkert bruges til at forevige endnu flere øjeblikke fremover. Har kun ros at give, så en varm anbefaling herfra"

Charlotte
“Det var en fantastisk oplevelse! Over alt forventning!  Maiken har været super sød, behagelig og behjælpelig hele vejen igennem! Allerede fra inden mødet, til under fotografering til efter fotografering! Alt i alt, en fantastisk oplevelse!  Og så fik vi jo ovenihatten nogle vildt fantastiske billeder! - som jeg glæder mig til at få i glas og ramme. Jeg er slet ikke færdig med at bruge Maiken til at forevige flere minder og øjeblikke, jeg er så tilfreds og kan kun varmt anbefale hende!"

Lise 
“Fantastiske billeder, Maiken er virkelig dygtig. Kunne ikke være mere tilfreds!”

Louise
“Vi er vilde med Maiken – altid professionelle billeder med dybde.”

Har jeg taget billeder af/for dig?
Giv mig din anmeldelse her