Vilkår & Betingelser

OPHAVSRET

Alle fotografens billeder er beskyttet af loven om ophavsret og vil altid være dennes ejendom. Hvis andet ikke er aftalt i en kontrakt, har fotografen ret til at bruge billederne til egen markedsføring (hjemmeside, Facebook, Instagram osv.).

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten for fotograferingen bortfalder så snart sessionaftale er underskrevet og fotografering er påbegyndt. Fortrydelsesretten for de leverede digitale downloads frafalder så snart disse er udvalgt og hentet ned af kunden. Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det vigtigt at der gives udtryk for dette inden udvælgelsen af downloads. Har man modtaget og hentet digitale downloads ned, ses opgaven som afsluttet.

LEVERINGSTID

De færdige downloads leveres senest 4 uger efter optagelse - dog oftest hurtigere. Selve redigeringen inkluderer farvekorrigering, beskæring, eksponering samt enkelte uønskede pletter på tøjet mm. Større ændringer såsom udskiftning af baggrund, dobbelthager, andre dyrehår på tøjet mm., er ikke inkluderet - den type arbejdes laves på bestilling hvor prisen aftales inden påbegyndelse af redigering.

Alle færdige downloads fremvises via et online galleri, hvor udvalgte billeder først sendes når fuld betaling er modtaget. Skal der laves ændringer på nogle af de udvalgte billeder forventes ventetiden på cirka 2-4 hverdage før billederne er klar til at blive fremvist igen.

Efter betaling sendes de færdige downloads via e-mail, hvor man har 7 dage til at hente ned, herefter er der et administrationsgebyr for ny forsendelse af billederne opkræves der 39,- pr. link.

Det er ikke tilladt at bruge/videresende prøvebilleder med vandmærke på. Overskrides dette, vil billederne blive faktureret.

EFTERBESTILLING

Efter opgaven afslutning gemmes de færdige downloads i mindst 1 år, hvorefter de slettet så der er plads til nye billeder. Derfor er det vigtigt at gemme downloads med filnavnet de blev modtaget med i tilfælde af, at I ønsker at bestille flere fra samme session - da dette gør det nemmere for mig at finde dem frem - dog er der ingen garanti for, at alle billeder bliver bevaret på et online galleri.

KUNDENS RETTIGHEDER

Når du har købt og betalt dine billeder, må du bruge dem som beskrevet nedenfor.

Digitale billeder i høj opløsning må bruges til:
 ·  Print som må bruges privat eller gives væk i gave.

Digitale billeder i lav opløsning må bruges til:
  · 
Internetbrug (egen hjemmeside, egen Facebook, egen Instagram o.lign.)

Vær opmærksom på:
  · 
Det er forbudt at manipulere billederne (ønsker du en anden redigering skal du kontakte fotografen).
  ·  Fotografens skal nævnes på de digitale medier, hvor dette er muligt.
  ·  Det er ikke tilladt at deltage i firmaers billedekonkurrencer på f.eks. Facebook, hvor vinderbilledet vil blive brugt til deres egen markedsføring.
  ·  Det er ikke tilladt at videregive billeder til andre firmaer hvor firmaet kan bruge billedet til egen markedsføring uden at nævne fotografens navn
  ·  Det er forbudt at kopiere et printet billede, eller at scanne det ind.
  ·  Det er strengt forbudt at videregive eller videresælge billederne.

Er du i tvivl om hvorvidt du må bruge billederne til et bestemt formål, så kontakt endelig fotografen.